om | shaktidoula.dk
Aga Bera is an english speaking doula in Copenhagen, Pregnancy yoga teacher. She teaches pregnancy yoga classes, mama baby yoga and birth preparation courses in english in Copenhagen.
1384
page-template-default,page,page-id-1384,bridge-core-2.4.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-11.2.1513435585,qode-theme-ver-22.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

om

Mit navn er Agnieszka. Jeg er doula, graviditetsyoga lærer og fødselsforberedelses træner og grundlæggeren af ​​Shakti Graviditet.Jeg arbejder med kvinder og kommende forældre og forbereder dem til en bevidst graviditet og fødsel.

 

Inspireret af mine egne indsigter og læring, ønsker jeg at dele nogle af de yogiske og ayurvediske måder at forberede sig på og opleve moderskab. Dele mine praktiske og teoretiske erfaringer med nuværende og fremtidige mødre.

At hjælpe kvinder blive opmærksomme på den fantastiske kraft der ligger i moderrollen, bringer mig meget glæde.


Jeg tror, at ved at guide gravide kvinder og deres familier, kan jeg give noget værdifuldt videre til den nuværende og næste generation. Grundlaget for at have et afbalanceret, lykkeligt liv er at opleve en sund og fredelig graviditet og postnatal periode.


I min prænatal yoga undervisning lærer en mor, hvordan hun kan være i relation- og kommunikere med sit barn; Desuden lærer hun også hvordan hun slapper af og tager sig af sig selv, så hun dermed har mere overskud, og bedre kan pleje babyen.


I mine bevidste fødselsforberedelseskurser støtter jeg også partnerne, og hjælper med at finde deres gaver i graviditetsforløbet. jeg guider parterne så de bliver bevidste om, hvor vigtig en rolle de har i fødselsforløbet, og inddrager dem i den utrolige begivenhed en fødsel er.


Jeg er certificeret doula og graviditets yogalærer. Min mission er, at dele hvor vigtigt det er at være bevidst om hvilken forskel man kan gøre for sin baby igennem graviditeten, og udbrede det til så mange mennesker som muligt,. Derfor har jeg besluttet at undervise andre yogalærere, jordemødre og doulas om holistisk graviditet og fødsel, og hvordan man er i processen med kærlighed, intuition og bevidsthed.


Som yogalærer har jeg gennemført over 800 timers yogalæreruddannelser (gennem Yoga Alliance). Derudover er jeg certificeret lærer af Kundalini Yoga fra Kundalini Research Institute, og min certificering anerkendes også af Yoga Alliance.

-Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed for de fremragende lærere, der har guidet mig på min rejse for at blive en graviditets yoga lærer og fødsels træner:


Gurmukh Khalsa, Gurujagat Kaur og Uma Dinsmore, Tuli – Graviditet og postnatal yoga lærere


Anna Verwaal, Debra Pascali – Bonaro, Maria Ryll og Malgorzata Borecka – Doula instruktører


Susanna Finocchi – min første yogalærer


Shiv Charan, Sarit Maor Simrit og Guru Dharam – min yoga og livslærere


Sat Nam ♥

Recommendations