baby massage | shaktidoula.dk
Lær hvordan du giver din baby en dejlig og sund massage.
1399
page-template-default,page,page-id-1399,bridge-core-2.4.1,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-11.2.1513435585,qode-theme-ver-22.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

baby massage

Massage giver din baby tryghed og følelsen af at være elsket.

Forskning viser, at med regelmæssig massage og berøring, sover babyer bedre og de græder mindre.  

 

Lær hvordan du giver din baby en dejlig og sund massage.

En nyfødt babys grundlæggende behov er at drikke masser af brystmælk, at være påklædt således at kropstemperaturen er stabil ved 37 grader, at få bleen skiftet regelmæssigt, og også at modtage masser af kærlig og healende berøring.

 

Din baby har ikke behov for dyrt tøj, legetøj eller rekvisitter. Hvad babyer har brug for at have det rart og føle sig godt tilpas, at være elsket, blive kælet med, holdt om og kærligt strøget. Derfor er tiden umiddelbart efter fødslen, når babyen ligger ved moderens bryst og modtager kærlighed og omsorg kendt som den “gyldne time”. Her får babyen de første indtryk af den nye verden, og den første form for massage.

 

Når babyen får massage føler den sig glad, rolig og elsket. Massage og de blide hud-til-hud strøg frigør oxytocin, også kendt som “kærlighedshormonet” og endorfiner, som reducerer opfattelsen af ​​smerte og kan give en følelse af lykke og eufori.

På dette kursus vil du lære babymassage teknikker som udvikler og beriger din baby, og som styrker forholdet mellem dig og din baby. Yderligere vil du også lære hvordan du skaber en tryg atmosfære og et omsorgsfuldt miljø til dejlig babymassage. Hvordan du kan kommunikere med din baby, og hvordan du læser din babys kropssprog.

 

Fordele:

Giver en særlig plads til omsorg, medfølelse og respekt

Giver øget intimitet mellem dig og barn

Støtter kommunikation gennem øjenkontakt, berøring, tale og lugt

remmer bedre søvn og afslapning

Reducerer gråd

Forbedrer hud tilstand

Hjælper med at normalisere muskeltonus

Afhjælper fordøjelsessystemet med overbelastning, luft og kolik

Forbedrer blodcirkulationen og øger immunforsvaret

Hjælper dig med at lære om dit barns behov og ønsker

Mødre gruppe

 

Jeg arrangerer undervisning i babymassage til mødre grupper. Du lærer at give din baby en dejlig og sund massage, og oplever et fællesskab med andre mødre.

Private kurser i dit hjem med dig og din baby eller hele familien

 

Du lærer at massere din baby og skabe den bedste atmosfære med tillid og tryghed  i dit hjem. Jeg tilbyder private kurser til dig og din baby eller for hele familien.